Oyun İndir Oyun indir .gen.tr

Üye ol, Oturum aç

 Chrome: SpecForce

sponsorlu bağlantılar
Chrome: SpecForce
Chrome: SpecForce


Chrome: SpecForce

Chrome: SpecForce oyununda 2170 yılında ABD nin özel silahlı gücü olan özel timinde görev alan bir ajanıyız. Oyunda düşman topraklarında ilerleyip taktik ve strateji içinde düşmanları etkisiz hale getiriyoruz. Görevimizi yerine getirmeye çalışırken zorlu şartlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Öldürdüğümüz düşmanların silah ve techizatını alabiliyoruz. Fakat sınırlı bir hakkımız var ekrandaki envanter kısmı bölümü dolana kadar istediğimiz herşeyi alabiliyoruz. Silahlar, el bombaları ve sağlık gereçleri v.s. Oyun sırasında düşman kapılarını açmamız için kapıların şifresini bilmemiz gerekiyor. Tüm kapıların şifrelerini bilmediğimiz için bazı kapıların şifrelerini kırmak zorunda kalıyoruz. Bunun için kapının önüne geldiğimizde ekranda çıkan "Hack" tuşuna basıyoruz ve karşımızda çıkan küçük oyunda benzer şekilleri bulup en hızlı şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu şekilde kapının şifresini kırmış oluyor ve kapıyı açıyoruz. Oyunun grafik ve ses kalitesi yeterli seviyede olmakla birlikte daha iyi olabileceğini belirtmek isteriz. Bü türdeki çatışmalı ve bulmacalı oyunları sevenler indirip oynayabilirler.


Chrome: SpecForce Oyunu ücretsiz yada demo sürümüdür. Bu ay 985 ve toplamda 11316 defa indirilmiştir.
Bu ay: 985
Toplam : 11316
Lisans : Demo
Ekleyen : oyunindir
Boyut :

sponsorlu bağlantılar

Sitemizdeki tüm oyunları Demo tek link olarak resimlerine tıklayarak indirebilirsiniz. Oyunlar çoğunlukla üreticilerin sitelerinden sunulmaktadır bu sebeple güvenlidir. Oyunindir.gen.tr olarak oyunları kurmadan önce önlem amacıyla antivirüs taramasından geçiriniz.


Chrome: SpecForce oyununda 2170 yılında ABD nin özel silahlı gücü olan özel timinde görev alan bir ajanıyız. Oyunda düşman topraklarında ilerleyip taktik ve strateji içinde düşmanları etkisiz hale getiriyoruz. Görevimizi yerine getirmeye çalışırken zorlu şartlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Öldürdüğümüz düşmanların silah ve techizatını alabiliyoruz. Fakat sınırlı bir hakkımız var ekrandaki envanter kısmı bölümü dolana kadar istediğimiz herşeyi alabiliyoruz. Silahlar, el bombaları ve sağlık gereçleri v.s. Oyun sırasında düşman kapılarını açmamız için kapıların şifresini bilmemiz gerekiyor. Tüm kapıların şifrelerini bilmediğimiz için bazı kapıların şifrelerini kırmak zorunda kalıyoruz. Bunun için kapının önüne geldiğimizde ekranda çıkan "Hack" tuşuna basıyoruz ve karşımızda çıkan küçük oyunda benzer şekilleri bulup en hızlı şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu şekilde kapının şifresini kırmış oluyor ve kapıyı açıyoruz. Oyunun grafik ve ses kalitesi yeterli seviyede olmakla birlikte daha iyi olabileceğini belirtmek isteriz. Bü türdeki çatışmalı ve bulmacalı oyunları sevenler indirip oynayabilirler.

Ziyaretçi oyu:
29 oy, 7/10
Üye oyu:
0 oy, 0/10
29 7/10
Yorumlarda kötü söz, küfür yazanlar engellenecektir.
<a href="http://www.game-advertising-online.com/" target=_blank>Game Advertising Online</a><br> banner requires iframes

Efsane oyun indirme sitesi oyunindir.gen.tr yenileniyor.

İçeriklerdeki yazılar kopyalanamaz. Resimler oyunların üretici veya yayıncılarına ait olup temsilidir. Oyunlar ücretsiz sürüm veya demo olmakla birlikte yasadışı paylaşım yapılmamaktadır. Oyunları yüklemeden önce mutlaka taramadan geçiriniz.